Welcome To Talentnetwork

Join Our Talent Network

Talent Network là gì?

Gia nhập Talent Network của chúng tôi sẽ giúp bạn nâng cao khả năng tìm kiếm việc làm. Cho dù bạn ứng tuyển một công việc nào đó hoặc đơn giản là cập nhật thông tin của mình, chúng tôi cũng luôn mong muốn được kết nối cùng bạn.

Vì sao bạn nên gia nhập Talent Network?

  • Nhận thông báo việc làm mới phù hợp với sự quan tâm của bạn
  • Cập nhật các thông tin mới nhất về công ty
  • Chia sẻ cơ hội việc làm với gia đình, bạn bè thông qua mạng xã hội hoặc email

Hãy gia nhập Talent Network của chúng tôi ngay hôm nay!

Restaurant Supervisor (Pre-Opening Hotel)

Nơi Làm Việc Hồ Chí Minh
Cấp Bậc Trưởng nhóm / Giám sát
Hình Thức Nhân viên chính thức
Kinh Nghiệm 1 - 2 Năm
Mức Lương Cạnh Tranh
Ngành nghề Dịch vụ khách hàng, Nhà hàng / Khách sạn
Hạn Chót Nhận Hồ Sơ 30/05/2019
Chia sẻ Facebook Linkedin Twitter Google Plus

Phúc Lợi

  • Bảo hiểm
  • Đồng phục
  • Thưởng
  • Chăm sóc sức khỏe
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Chế độ nghỉ phép

Mô Tả Công Việc

  • Ensure that consumable and non-consumable goods are ordered, correctly stored.
  • Ensure maximum security in all areas under control and that staff are fully aware of the importance of key security.
  • Ensure that stocktaking and ordering inventory are regularly conducted includes front of the house item such as paper napkins, cleaning supplies, restaurant dishware and make sure it is within the budget.
  • Prepare and submit the required report timely and accurately for budgeting purposes.
  • Take care of daily business reviews and generate report relating to income of restaurant.
  • Ensure that an effective table reservation system is in operation.
  • To be fully aware of trends in the industry and make suggestions for improvement of the catering operation.
  • Ensure food hygiene and safety standards are maintained in all areas.
  • Be in charge of making the weekly staff working schedule and making sure all the shifts are covered.
  • Carry out or ensure that regular on-the-job training for staff to have superb customer service.
  • Maintain regular performance appraisals with all staff, identifying areas for development and training needs, and ensuring that this training is effected.
  • Ensure that complaints from customer are investigated and take action appropriately.
  • Ensure that profit margin are maintained, agreed costs are not exceeded through effective control systems, including issuing against dockets, sales analysis, menu costings.
  • Ensure that restaurant is clean, aesthetic, impeccable and well maintained.
  • Ensure that all subordinates are always smartly dressed, well-behaved and they offer professional service to their customers.

Yêu Cầu Công Việc

  • Proffesional working enviroment.
  • Salary + competitive rewards.
  • Free meal
  • Other benefit under law of labor and provisions of the company will be discussed in the interview

Mọi Người Cũng Xem

Kết Nối Với SilverLand

 

Cảm ơn bạn gia nhập mạng lưới nhân tài của chúng tôi,

Bằng cách tham gia mạng lưới nhân tài của chúng tôi, bạn chưa thực sự ứng tuyển vào các vị trí tuyển dụng.

Hãy ứng tuyển ngay để trở thành ứng viên sáng giá cho vị trí tuyển dụng của chúng tôi hoặc tiếp tục cập nhật hồ sơ.