Welcome To Talentnetwork

Join Our Talent Network

Talent Network là gì?

Gia nhập Talent Network của chúng tôi sẽ giúp bạn nâng cao khả năng tìm kiếm việc làm. Cho dù bạn ứng tuyển một công việc nào đó hoặc đơn giản là cập nhật thông tin của mình, chúng tôi cũng luôn mong muốn được kết nối cùng bạn.

Vì sao bạn nên gia nhập Talent Network?

  • Nhận thông báo việc làm mới phù hợp với sự quan tâm của bạn
  • Cập nhật các thông tin mới nhất về công ty
  • Chia sẻ cơ hội việc làm với gia đình, bạn bè thông qua mạng xã hội hoặc email

Hãy gia nhập Talent Network của chúng tôi ngay hôm nay!

Restaurant Supervisor

Nơi Làm Việc Hồ Chí Minh
Cấp Bậc Trưởng Phòng
Hình Thức Nhân viên chính thức
Bằng Cấp Cao đẳng
Kinh Nghiệm 1 - 2 Năm
Mức Lương Lương thỏa thuận
Ngành nghề Nhà hàng / Khách sạn, Thực phẩm & Đồ uống
Hạn Chót Nhận Hồ Sơ 15/04/2019
Chia sẻ Facebook Linkedin Twitter Google Plus

Phúc Lợi

  • Bảo hiểm
  • Phụ cấp
  • Đồng phục
  • Thưởng
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Chế độ nghỉ phép

Mô Tả Công Việc

  • Ensure that consumable and non-consumable goods are ordered, correctly stored and issued to the various departments.
  • Ensure maximum security in all areas under control and that staff are fully aware of the importance of key security. 
  • Ensure that regular stock takes are conducted.
  • Prepare and submit on the required format all information necessary for budgeting purposes, timeously and accurately. 
  • Ensure that an effective table reservation system is in operation.
  • Circulate throughout all restaurants, bars and banqueting departments, maintaining a high profile with customers and staff.
  • To be fully aware of trends in the industry and make suggestions for improvement of the catering operation. 
  • To carry out or ensure that regular on-the-job training is taking place to agreed standards.
  • Ensure that the most suitably qualified person is appointed in the event of a vacancy — wherever possible this should be an internal promotion.
  • Ensure that staffing levels are correct and to agreed standards and are not exceeded without prior consultation.
  • Ensure that company and statutory hygiene standards are maintained in all areas.
  • Attend timeously to customer complaints.
  • Take the necessary steps in the event of theft, burglary or fire.
  • Ensure that reports and administration requirements are timeously submitted.
  • Ensure that the Back of the House Department operates effectively and efficiently.
  • Hold regular performance appraisals with all management staff, identifying areas for development and training needs, and ensuring that this training is effected.
  • Ensure that fair discipline is effected.
  • Ensure that the causes of staff grievances are investigated and the appropriate action taken.
  • To ensure the prompt and efficient service of all meals, snacks, functions and beverages to the required standards.
  • Ensure that profit margin are maintained, agreed costs are not exceeded through effective control systems, including issuing against dockets, sales analysis, menu costings.

Yêu Cầu Công Việc

  • College or Bachelor Degree
  • Experienced in the same position
  • Hospitality Management/ Technical skill
  • Excellent communication in English
  • Well organized, multi-task, good problem solving skills and detail-oriented.

Mọi Người Cũng Xem

Việc Làm Đang Xem

Kết Nối Với SilverLand

 

Cảm ơn bạn gia nhập mạng lưới nhân tài của chúng tôi,

Bằng cách tham gia mạng lưới nhân tài của chúng tôi, bạn chưa thực sự ứng tuyển vào các vị trí tuyển dụng.

Hãy ứng tuyển ngay để trở thành ứng viên sáng giá cho vị trí tuyển dụng của chúng tôi hoặc tiếp tục cập nhật hồ sơ.